Skip to main content

Butikken i Brevik er åpen lørdag 12 til 14. Hverdager etter avtale.

Fargeutvalg for interiør og eksteriør

Ottosson Färgmakeri produserer linoljemaling på tradisjonelt vis i Genarp sør i Sverige, av lokal svensk kaldpresset kokt linolje og ekte fargepigmenter.  — En vakker, holdbar og miljøvennlig maling for alle overflater.

Fargerutene viser øverst fargen ublandet, venstre blandet med en del Titanzinkhvit, høyre blandet med to deler Titanzinkhvit. Fargene kjøpes hver for seg og blandes godt sammen i et Blandespann 

Kontakt for bestilling og veiledning: post@frublaa.no

MALE MED LINOLJEMALING

Linoljemaling skal strykes tynt på og er meget drøy i bruk. Den malte overflaten gir et vakkert utseende. Ottosson Färgmakeri har samme maling til alle strøk for interiør og eksteriør, tre, mur og metall. En matt linoljemaling for interiør finnes også i sortimentet. Ottosson Färgmakeri har over 50 tradisjonelle kulører, som og kan justeres med hvitt. En ønsket kulør etter en fargeprøve eller NCS-kode kan bestilles.

• 1 liter maling dekker ca 12-20 kvm.
• Lys, luft og varme påvirker tørketiden. Et tynt strøk maling er støvtørt på et døgn, og kan overmales etter tre døgns herdetid.
• En pensel av svinebust hjelper deg å male tynt.
• Linoljemaling fra Ottosson Färgmakeri egner seg både til gamle og nye hus. Den er miljøvennlig og bidrar ikke til mikroplast i naturen. Malingen tar hånd om verdiene og er et utmerket valg for fremtiden!