Skip to main content

Butikken i Brevik er åpen lørdager fra 12 til 14, og hverdager etter avtale

Havsalt grovt, 500 g, fra Marisol

kr59.00
Write a Review
Adding to cart… The item has been added

100% naturlig havsalt. Høstet for hånd i Portugal. Mild deilig smak og naturlig innhold av mineraler.

Marisol Sal Tradicional er et naturlig hvitt, uberørt havsalt i overlegen kvalitet, samlet for hånd i tradisjonelle saltdammer i naturreservatene Ria Formosa og Castro Marim sør i Portugal. Dette atlantiske saltet beholder sin naturlige fuktighet og sjøvannets mineraler som kalsium, kalium og magnesium.
Tradisjonelt havsalt er et virkelig naturlig havsalt, samlet fra bunnen av saltdammer. Etter høstingen blir ikke krystallene utsatt for noen kunstige prosesser.
God mild smak Marisol Sal Tradicional er høstet for hånd i sommermånedene. Krystallene får lov til å vokse i to til fire uker i konsentrerende saltløsning, noe som gjør saltet rikt på mineraler som kalsium, kalium og magnesium. Denne spesielle mineralske sammensetningen gir Marisol Sal Tradicional sin balansert, subtile smak, sammenlignet med vanlig bordsalt og andre behandlede sjøsalter.
BRUK: Tradisjonelt grovkornet havsalt er ditt daglige kokesalt for ethvert kulinarisk formål. Havsaltet sitt mineralsammensetning forsterker de indre smaker av maten. Bruk grovkornet salt for å lage pasta, poteter grønnsaker med mer.
Oppbevares i normal romtemperatur. Da beholder det sin naturlige fuktighet. Unngå fuktige eller for tørre lagringsrom.
VITAMINER OG MINERALER Uraffinert havsalt inneholder 2-3 % mineraler som kalsium, magnesium og kaliumsalter. Blandingen av disse gir en mild smak. Raffinert bordsalt har derimot gjennomgått vask og kunstig tørking, som ødelegger de andre komponentene og fører til et 99,9% rent innhold av natriumklorid. Det svir dermed nesten på tungen.

Merke: Marisol